Diensten

Re-Integratie en Loopbaan coaching

Steeds vaker hoor en zien we om ons heen dat er werknemers uitvallen met stressklachten (burn out/bore out) in alle levensfases. Zij die allen met veel passie en kwaliteiten hun werk willen doen maar uit dreigen te vallen. Of zich afvragen of ze toe zijn aan een nieuwe uitdaging, een andere doelgroep, een andere taak binnen het bedrijf of toch elders aan de slag willen gaan.

Ik bied trajecten op maat aan bij; beginnende stressklachten (preventief coachen bij burn-out/bore-out), coachtraject naast de sessies die gevolgd worden bij een psycholoog of als herstel na een burn-out/bore-out waarin we kijken o.a. naar;

 

Sanne Peeters COACHING
  • wat speelt er,
  • waar zijn de klachten ontstaan,
  • waar heb je wel/geen invloed op,
  • inzicht krijgen in je belemmerende gedachten/overtuigingen, bescherms-/afweermechanismen (patronen),
  • energiegevers en energieverslinders en wat werkt er wel om met de stressklachten of moeilijke situaties om te gaan? Ook richten we ons vooral op rust en wat je (weer) energie geeft!

Tijdens de sessies bied ik je oefeningen aan, zodat je gelijk ervaart hoe het voelt, wat het met je doet en dus zorgt het gelijk voor inzicht/bewust zijn en vanuit daar kun je gelijk aan de slag; in kleine stappen naar groots effect! Want het mogen kleine stappen zijn, terug naar de kern, omdat ik erin geloof dat de kleine stappen al tot een verandering kunnen leiden. Door mild te zijn naar jezelf, door succeservaringen op te doen, door dankbaar en trots naar jezelf en je leven te kijken. Krachtig en gestaag vooruit!

"Ik geloof erin dat je jezelf, jouw gezondheid op nummer 1 moet(!) zetten. Eerst de kern aanpakken, de knelpunten benoemen en vanuit daar weer sterker worden. Als jij goed in je vel zit kan je beter keuzes maken."

 

 

Sanne Peeters COACHING

 
Sanne Peeters COACHING

 

Persoonlijke ontwikkeling

Je hebt je leven op orde, je bent tevreden en gelukkig met hoe het gaat. Maar toch wringt het ergens, misschien zoek je wel meer uitdaging, loop je vaak tegen hetzelfde aan of wil je je verder ontwikkelen. In onze gesprekken onderzoeken we waar dit vandaan komt, welke behoeften worden er nu (nog) niet vervuld of spreek je (nog) niet uit? Welke overtuigingen liggen eraan ten grondslag? Waar komen deze vandaan?

Tijdens de gesprekken maak ik ook gebruik van oefeningen om tot de kern te komen en deze aan te pakken. Hierdoor worden de patronen waarin je vaak vervalt duidelijk en kun je uit deze cirkel stappen waardoor je daadwerkelijk je gedachten, je gevoel en je gedrag kunt veranderen.

 

 

Sanne Peeters COACHING

 

Opvoedvragen

Opvoeden kan een flinke uitdaging zijn, de kinderen spiegelen je als geen ander, laten jou inzien en voelen wat er (nog) in jou speelt. Jullie houden zielsveel van jullie kind(eren) maar je hoort je zelf steeds vaker mopperen.

Wat zou het fijn zijn als je merkt dat je ook anders kunt kijken naar jullie kind(eren) en je hierdoor anders gaat voelen en dus anders gaat reageren en merkt hoe positief dit wordt opgepakt door jullie kind(eren)! Waardoor jullie weer het gevoel hebben een goede balans in jullie leven te hebben gevonden. Jullie genieten weer van jullie kind(eren), jullie gezin en jullie voelen je weer energiek.

Ik kijk met je/jullie mee, ik luister zonder te oordelen, het is / zijn jullie kind(eren), jullie gezin en samen kijken we wat kan helpen en hoe jullie dit willen en kunnen toepassen. Ik geef inzicht door met een frisse blik mee te kijken.

 

Sanne Peeters COACHING

"In kleine stappen
naar groots effect"