Over mij

Ik ben Sanne Peeters (1986) Vanuit huis heb ik meegekregen; blijf heel je leven leren, want dat is leuk. En dat is het, jezelf ontwikkelen is leuk, steeds weer de beste versie van jezelf te worden en te blijven. Het is een proces, altijd in beweging, je hele leven lang.

Na mijn opleiding SPH ben ik begonnen als groepsleiding binnen de complexe gehandicaptenzorg. Ik ben doorgegroeid naar persoonlijk begeleidster met jeugdigen en volwassenen met 'moeilijk verstaanbaar gedrag' en later als ambulant medewerker binnen het speciaal onderwijs en bij gezinnen thuis.

Hier heb ik geleerd om goed te observeren, verder te kijken dan enkel het gedrag, want wat er achter het gedrag zit is veel interessanter. Waarom ben je wie je bent, waarom reageer je zo in de ene situatie en compleet anders in een andere situatie, dat heeft mij altijd enorm geïnteresseerd en nog steeds.

 

 

 

 

 

Sanne Peeters

Ik heb tijdens het werk ook veel inzicht gekregen in mezelf, in wie ik ben, in mijn eigen patronen en oude pijn. Deze ervaringen hebben me gemotiveerd om me te verdiepen in coaching (ICM Coachingopleiding), omdat ik graag een bijdrage lever aan de ontwikkeling van de ander, om een stukje mee te mogen lopen met iemand in zijn/haar proces. Ik vind het mooi en waardevol om iemand op te zien bloeien en te zien groeien!

Mijn persoonlijke groei zit niet alleen in mijn opleidingen en werkervaring maar ook in mijn levenservaring en het geluk om moeder te mogen zijn. Liefdevol en bewust ouderschap voelt voor mij natuurlijk en ik coach andere ouders graag om met compassie naar hun kinderen en zichzelf te kijken.

 

Het is mijn uitdaging om het stemmetje 'zoals het hoort' te vervangen met wat jouw gevoel je ingeeft. Vertrouwen hebben in jezelf, je leven leiden zoals jij dat wilt als mens, en als ouder vertrouwen hebben in je kinderen, dat is wat ik iedereen gun.

 

 

Recensies:

 • Recensie zorgmedewerkster 62 jaar:
  sanne peeters recensies

  Sanne Peeters COACHING

  Ik weet nu wat de trigger is voor mij waardoor ik in mijn patroon schiet, dit doe ik eigenlijk al jaren en ik weet precies wanneer dit begon en waarom ik dit doe. Nu ik dit weet, kijk ik anders naar mijn eigen reactie en is het makkelijker om anders te reageren. Het voelt niet meer zwaar, ik snap het nu en met de oefeningen van Sanne heb ik geleerd hoe ik eigenlijk wil reageren en hoe ik eigenlijk ben/wil zijn. Deze verandering komt hierdoor van binnenuit, het is geen trucje, het voelt niet zwaar, ik kan nu zijn wie ik ben, ik durf nu mijn ruimte in te nemen.

  Alle puzzelstukjes vallen uiteindelijk in elkaar. Mezelf zo voelen, is voor mij feest! Zo los en ontspannen.

 • Recensie van M, 35 jaar:
  sanne peeters recensies

  Sanne Peeters COACHING

  Onlangs bij Sanne met veel plezier 4 sessies (loopbaan)coaching gevolgd. Sanne heeft mij in deze gesprekken op een prettige manier begeleid en meegenomen in de zoektocht naar mezelf en waar mijn krachten en valkuilen liggen. Dit doet ze door goed te luisteren en op de juiste momenten kritische vragen te stellen. Soms confronterende vragen, maar door de manier waarop ze ze stelt voelen ze niet zo. Het heeft mij juist aan het denken gezet en handvatten gegeven om er daadkrachtig en vooral met een positief gevoel mee aan de slag te kunnen.

  Ik heb in deze gesprekken mijzelf goed leren kennen en op veel vlakken mijn krachtige ik teruggevonden. Op de vlakken waar dit nog niet helemaal gelukt is, heeft Sanne mij op de goede weg geholpen met fijne tips en helpende gedachten om aan vast te houden.

 • Recensie van A, 56 jaar:
  sanne peeters recensies

  Sanne Peeters COACHING

  Voor het eerste in 30 jaar lukt het iemand om me de goede dingen te laten doen om bij mezelf te blijven. Merk het in alles thuis, op mijn werk en in omgang met anderen. Mijn zelfvertrouwen groeit met de dag. Dat is precies wat mij nu in deze moeilijke tijd sterker maakt.

  Ik vind jou kundig, begripvol en een goed inlevingsvermogen hebben.Je bent geduldig geeft goede uitleg hoe ik de dingen aan zou kunnen pakken. Ook kijk je kritisch naar jezelf. Kortom ik ben heel erg blij met jou en ben blij waar ik in korte tijd met jouw hulp nu sta. Ben vooral blij dat ik het verleden achter me kan laten. Durf in het hier en nu te staan. De onzekere toekomst benauwd me nu niet.

  Die woorden komen uit het diepst van mijn hart je bent een TOPPER!