Werkwijze

Van Sanne Peeters Coaching kun je verwachten dat

Ik je wil uitnodigingen om stil te staan bij je gevoel, wat voel ik en wat wil ik nu werkelijk en wat heb ik daarvoor nodig. Hierin minder proberen te luisteren naar het stemmetje in je hoofd wat je tegen probeert te houden of klein probeert te houden. Kortom, meer leven vanuit je gevoel, meer te vertrouwen op jezelf, op je eigen kracht en de kracht om na te streven wat je wilt in jouw leven.

Ik benader je positief en met een open blik. Ik luister naar je, ik vraag door en ik ben je spiegel, ik benoem wat ik je hoor zeggen, wat ik zie en stel hierover vragen. Ik ben oprecht, eerlijk en betrokken. Met als doel om je nieuw inzicht te geven, zodat je verder kunt met dit (nieuwe) inzicht en echt stappen zet om je oude patronen te doorbreken en het vanaf nu anders te gaan doen. Indien gewenst geef ik je passende literatuur mee.


De werkwijze die terug te zien is binnen Sanne Peeters coaching is 'dichtbij jezelf blijven en in kleine stappen vooruit'.

Nadat je mij hebt benaderd hebben we kort contact, per mail of telefonisch en plannen we een intake gesprek. Dit gesprek is kosteloos en duurt maximaal 1,5 uur waarin we kijken naar jouw vragen, jouw wensen en uitdagingen en wat ik hierin voor je kan betekenen. Klikt het, dan kijken we welke vorm van coaching aansluit en plannen we een volgende afspraak.

 

Sanne Peeters COACHING
Sanne Peeters COACHING

 

Coachingtraject

Het coachtraject maken we samen op maat; wat heb jij op dit moment in je leven nodig, waar wil je nu aan gaan werken. Je kunt denken aan inzicht krijgen in jezelf, in een vaak terugkerende situatie (op je werk of tijdens de opvoeding) of in een ander. Vragen zoals; wie ben ik, wat wil ik, waar sta ik nu, waar wil ik heen en wat heb ik nodig om daar te komen kunnen daarin aan bod komen. We sporen samen in het traject je kwaliteiten, Waarden & Normen, inspiratie/passie op. We kijken naar je mogelijkheden (krachtbronnen/helpende gedachten) en naar wat je nog tegenhoudt (weerstanden/belemmerende gedachten).

Ik werk ook met oefeningen waardoor je gelijk kleine praktische stappen zet zodat je ook daadwerkelijk aan je doel gaat werken en een verandering gaat doormaken. Geen quickfix maar wel kleine stappen die echt werken om de draad weer op te pakken of iets te veranderen.

 

Bij vragen rondom de opvoeding van je/jullie kind(eren) bespreken we concrete situaties en bekijken we samen hoe jullie (weer) kunnen opvoeden vanuit verbinding, aandacht en liefde voor jullie kinderen en voor elkaar.

De opbouw van het traject is gemiddeld tussen 4 – 6 gesprekken, afhankelijk van je doel, het kan altijd korter of langer in overleg. En nogmaals we maken het samen op maat, dus passend voor wat jij op dit moment nodig hebt en waar je nu aan wil gaan werken.

 

Sanne Peeters COACHING

 

"In kleine stappen
naar groots effect"